Funksionet themelore XDomains v2.0

    XDomains - krijuar për të kërkuar për të regjistruar fushat që janë braktisur nga pronarët.
    Të tilla fusha mund të lidhen për të hosting e tyre dhe e përdorin atë si absolutisht falas!
    Nga rruga, në linkun e domain direkt në XDomains.

Fushën e kërkimit filtër

Një grup të filtrave për të gjitha rastet. Të shpejtë multithreaded kërkim të regjistruar domenet me punë kriteret e kërkimit.

Filtrim nga TCI/PR

Gjeni dhe të mbani vetëm besim fusha, dhe një ndërtuar në modul për të përcaktuar peshën fusha do të ndihmojë në këtë.

Kërkimi për braktisur fushat

Multithreaded të kontrolloni vlefshmërinë e DNS records, për të shpejt të gjetur të braktisur fusha të lidhen Tuaj hosting.

XDomains shkarko v2.0

Të merrni qasje në një burim të pafund të lirë të caktuara.