Recenze našich uživatelů o XMailer, XServers, XDomains, XHeater, Allion

googles27.03.2019 v 16:45
hello this post very interesting googles https://google.com/


googles26.03.2019 v 20:37
hi that submit so interesting googles https://google.com/


Denis20.11.2018 v 13:53
Озадачился hledáním programu pro warm serverů, vše, co našel buď se přiblížil na parametry a funkční, buď na hodnotě. Zcela náhodou v jakém je to video slyšel, že tam je takový program Xheater, koupil ji, ale ukázalo se, že ti serveru, které настраивал jsem, proč pak ne se připojují k programu, není příliš расстроившись koupil u kluků Xserver, abych byl upřímný, měl jsem problémy, před mnoha momentů musel sám додумываться (například po instalaci serveru, na co to postmaster, podjezdu chybu dkim, a to se stává a dmark, prý není pravda zapracovány, se rozhodla problém je prostě, přeinstalovat osa a znovu nainstaloval pmta, v постмастере doména vymazal všechny, a po re-instalaci pmta, doména v софте není prohlašuje, že ctí). Tak, že v zásadě софтом jsem velice spokojen, přeji, kluci se nezastaví ve vývoji programového komplexu. Ty.podpora funguje rychle, čekací doba je v pracovní době může být méně než minutu.


Nicholas03.11.2018 v 11:34
Recenze dívám se některé pozitivní. A negativní, že není выкладываете? Když Jste хамски odpověď klientovi, který se ptá více než 2 otázek? Když zákazník neřekne ani jedno hanlivé slovo, a správce uživatelů pro podporu otevřeně poukazuje na to, že zákazník je nikdo? Tipo klient mluví tak, jako kdyby on je pán? To jsou slova Svého manažera. Když Si zajistěte zakoupené programy a zavřete do ní přístupů? Program покупаешь, ale to nefunguje, protože vyšla nová verze a je třeba zaplatit znovu ji se slevou 50%, v důsledku пользуешься rozbité a ti se zavírají přístup k aktuálním a k webu a k chatu a tak dále? Ano, na Vás заяву vychrlit v RPN a to je vše.


Jura18.10.2018 v 10:04
Při výběru programů pro zásilky u mě stál výběr před několika variant stránek. Čistě náhodou viděl programu od XSPAMER. Zastavila svůj výběr právě na ně. Ani kapky není litoval o své volbě. Koupil kit, který se skládá ze čtyř programů. Programy komunikovat mezi sebou a navzájem se doplňují splnění všech požadovaných kritérií. Neustále aktualizovány. V okamžiku, kdy jsem je myslím nejlepší na trhu. Ty.podpora je na vysoké úrovni, okamžitě reagují na léčbu klientů a mají высококвалифицированную pomoc.Negativní recenze o těchto programech, věřím, že se objeví od těch lidí, které není vyřešeno, nebo nechtěli pochopit. Vývojáři softwaru a podporu uživatelů a přeji hodně úspěchů v rozvoji jejich činnosti. Na trhu soucitných a poctivé profesionály zbylo jen velmi málo.


Ivan24.06.2018 v 17:07
Program XHeater funguje pravidelně, svou funkci plní. Hledali dvojici se sousedem program pro warm-up, jsem našel první program XHeater a hodil mu ref. odkaz na ní se zaregistroval a koupil program.


Vjačeslav30.05.2018 v 2:10
Soft je velmi strmé, nastavení serverů na nejvyšší úrovni, do toho настраивал server jednoduše instalací ПМТА, musel se všechny DNS záznamy stanovit ručně na instalaci serveru trvalo 20-30 minut, v Xservers všechny údaje kladivem a vše přijde samo automaticky nainstaluje, a co je nejdůležitější, po tomto nastavení u mě žádné e-maily bez problémů v инбокс zastavit, rychlost objem perfektně táhne, server žijí dlouho, pokud správně newsletter dělat, jsem velmi spokojen, děkuji vývojáři za takové strmé program, a je velmi přiměřené ceny, já bych dokonce řekl, že je to velmi levné, protože takové programy, protože jsem do toho kupoval učení ze skript je 10-krát dražší, a takové výsledky neměl, obecně doporučuji, jsem prostě nadšená!


Мухамед Рузиев15.05.2018 v 17:23
Řeknu Vám, o programu, která mě prostě ohromila. Dlouho jsem neviděl programů, které nejsou lákán by se svými žádnými drobnými dobrými vlastnostmi a pak se срубали peněz za doprovodné služby. Vše nakonec ukázalo jako obvykle. Žádný "orgasmus" od nákupu ne. Ale pak jsem narazil na program Xmailer od kluků z Elinesoft. Je to vesmír!!! Tak v čem je přínos tohoto programu? A vůbec, co dělá? Vysvětlím to tak. Pokud Máte své výrobky, co do své zákaznické základny a chcete s nimi komunikovat duše v duši, pak tento program je pro Vás. A komunikovat na duši, lepší způsob, jak není kromě osobního dopisu. Teď holubi téměř nelétají, a krystalov kolik by se snažila své vrtochy neuskuteční. Ano a všem psát e-maily času a sil nezbývá. Pak Si jistě řeknete, že je jednodušší e-mailu není nic jednoduchého. Tady Se spekulovalo, ale pokud samozřejmě, Máte zákazníky prstem spočítat. Napsali, poslali čekat smajlíků...) A pokud Máte zákazníky je větší než 1000 !? Pak co dělat? A vůbec, víte, že u beden Vašich zákazníků, kromě svého klienta ještě spoustu pány a dámami, kteří rozhodují, být vaší milostnou konverzaci, nebo ne!? Je to různé spamové filtry, je to omezení poštovních služeb podle počtu zásilek. Pak mají nárok na své přílohy souborů, pak je odkaz v dopise, není to líbilo, je to vaše běžné hlavičky, které popisují podstatu e-maily obsahují "stop slova". A takových věcí s každým dalším dnem více a více. Samozřejmě, další novinky kolem své produkty lze jednoduše položit na své oficiální internetové stránky a nechte si klienti sami klesne a pohlédli. A pokud potřebujete, aby se a podívali se na to hned teď, nebo nejpozději v tento den. Nemusíte se je přimět, aby se podíval na Vaše stránky. A osobní mail zákazníkovi jednou za den-to prověří. Xmailer své novinky přímo подносит pod nos zákazníkovi, bez ohledu na to kolik jich máte, v jakých poštovních službách u nich bedny. Začleněním všechny možnosti tohoto programu, Budete přesně dostanete do složky "DORUČENÁ pošta". Program Vám pomůže vytvořit e-maily, aby jejich krásně s pomocí mnoha šablon. Ještě můžete vidět, došlo-li váš dopis k cíli, otevřel-li vaše poselství. Všechny, více než 20-a strmé nástroje, které zahrnuje v sobě tento program je samostatný program. Pokud sami sestavit tyto programy a nastavit takovou newsletter саморучно, pak měsíce času a hledání nebude stačit. Ano a každá fáze vyžaduje náležitou kvalifikaci a zkušenosti. Tento program je opravdu obchodní nástroj. Dokonce i v případě, že Máte s klienty docela problém, pak se Vám nabízí ready základny 2-GIS vestavěný do něj. Stačí si vybrat obor, a posílat své nabídky. Program dává příležitost získat potenciální zákazníky z různých míst na dvě kliknutí, až po sociální sítě. Vše, co jsem zde napsal o tento program, je jen špičkou ledovce. Koupí licenci za 2900 kč,(dříve to bylo dražší než 5000 kč ), získáte neuvěřitelný prostor pro e-mail marketing. Odpověď!!)


Konstantin14.05.2018 v 20:28
Používám xdomains a svých peněz, to je více než stojí za to. Nastavení jednoduché,domény, jaké chcete парсит. Podpora rychlostí blesku odpovídá na všechny otázky. Vše velmi líbí. Díky za takový zázrak soft.


Správa26.03.2018 v 22:47
Zde je článek na našem nápovědy portálu o obnovení licence na náš software, pokud jste změnil systém a ztratil licenci: https://blog.xspamer.ru/2018/03/24/перенос-и-восстановление-лицензий/ Můžeme přenést nejen stávající licence. Ty, které byly aktivovány, že důvodem pro to je doklad o zaplacení a id klienta, na který byla aktivována licence. Děkujeme za pochopení!


Самвел26.03.2018 v 0:33
Koupil program xdomains, pro mou práci to není заменима. Po přeinstalování OS licence слетела, aby obnovit, je třeba poskytnout doklad o zaplacení, nemůžu pochopit, jak to udělat, teprve pak si uvědomil, že šek přijde na yandex mail, ale to jsem vyčistil a musel dlouho a tvrdě, sbírat výpisy z karty a tak dále pro potvrzení, je stále aktivován, ale pak znovu OS zřejmě přeinstalovat a teď znovu подтверди platby a zaplaťte 500р. Každý se brání před podvodníky, to chápu, ale je lepší vyhnat tváří. klíč a použít jej pro aktivaci programu sami, jak to udělat na jeden z mých programů. Teď úhrnem za program zaplatil, a používat nemůžu. Muset kupovat novou.


Stanislav07.02.2018 v 18:28
koupil Xdomains , všechno líbí, экономлю spoustu nervů a času na парсинг domén, ke koupi doporučuji!


Správa26.01.2018 v 1:45
Odpověď na předchozí názor Natalia od 25.01.2018 22:52 >>Proč je nákup u vás program xheater nechcete poskytnout licenční klíč a aktivovat program odstraněn Admin: Protože klíč se vydává při nákupu dvou a více programů, při koupi licence na jeden program, licence je aktivována na serveru. >>ti zaplatí vám peníze a pokud klouže os na počítači mi musí prokázat kdy a jak jsem zaplatil za tento program a co to znamená že můžu používat jen na jednom počítači Admin: Záchrana ztracené licence se provádí přes ty podporu s poskytováním potvrzení o zaplacení s časem a datem platby, starého айди, na který активировалась licence a nové айди, na který je nutné přenést licenci. >>chci varovat ostatní - nákup program zeptejte se o licenční klíč ,TK pokud máte слетит os, nebo se rozhodnout, že jen pracovat na dálku možnosti máte takový nebude.... Admin: Postup obnovy je popsán výše, je k dispozici ruční dělení licence pro vlastní aktivaci na jiném počítači v sekci nápověda->O programu->převedení licence. Můžete převést sami nekonečné množství časů! Díky za Váš názor! S pozdravem, tým Elinesoft. Projekt XSpamer.ru


natalia25.01.2018 v 22:52
Chci se zeptat vývojářů dat programů - proč koupit u vás program xheater nechcete poskytnout licenční klíč a aktivovat program odstraněn , ti zaplatí vám peníze a pokud klouže os na počítači mi musí prokázat kdy a jak jsem zaplatil za tento program a co to znamená že můžu používat pouze na jednom počítači, protože se vyskytují okolnosti, kdy lidé pracují na dálku od domova a že teď vám za přenos licence na DALŠÍ.počítač je třeba zaplatit 500р .zaplacením potřebujete licenci prosím ještě dát klíče , a pak se ukazuje покупаешь vzduch ne každý má možnost pracovat na jednom počítači .na TS mluvit ani špatného, ani tím více dobrého nechci, protože pomoc od nich nebude čekat .o programech a já koupil všechny 4 ks mohu отозватся jen pozitivně ,zorientovat se v nich snadno i začátečník a opravdu se kluci znají svou práci .obecně program vynikající , podle mě nejlepší software není než tyto lidi.respektovat vás .ale přesto vás žádám, dej mi klíč k programu xheater a zbytek chci varovat - nákup program zeptejte se o licenční klíč ,TK pokud máte слетит os, nebo se rozhodnout, že jen pracovat na dálku možnosti máte takový nebude....


Anastasia05.12.2017 v 19:25
Program je skvělý, vyřešit lze i bez nutnosti hluboké znalosti v této oblasti. Umožňuje ušetřit slušnou částku z rozpočtu na reklamu, odezvu od příjemců opravdu existuje! Děkuji moc za software!


Oleg30.10.2017 v 13:37
Dobrý den. Program XMailer není špatný a na funkce bohatý - tvrzení bez. A tady jde o XHeater je tu nad čím pracovat. Za prvé při rozbíjení nové domény 95% e-mailů není jen spadnout do složky nevyžádané pošty, ale obecně poštovní služby, dopisy nenechte ujít, pak je odstraní bez možnosti doručení zprávy do příjemce. Myslím souvisí to s tím, že při vytváření zprávy můžete vložit pouze nadpis, tělo dopisu a odkaz (nebo bez odkazu). Hodnocení tímto zpráv poštovní služby, včetně antispamové služby typu: mail-tester.com sotva dávají přesnější odhad едвали až do 5, a to jak je známo automatem spam. Uvědomte si možnost vložení obrázku (a pak všechno bude mnohem zajímavější), že občas zvýší doručení e-mailů do konečného adresáta při rozbíjení domény.


Sergej16.10.2017 v 23:15
Nějak tady moc Novakova mezi zákazníky :). Provádím майлингом již 6 let. Vyzkoušeli řešení skriptu a kompletní program (např. СендБластер). Všechny mají své výhody a nevýhody. Pokud přednosti выпячивают všechny pak zde jsou nedostatky u všech schované a jdou pak stranou, v nejnevhodnější chvíli. V хМайлере jsem zatím problém nenašel. Možné problémy mohou nastat na různých neobvyklých jazykových verzích windows, ale při tomto vývojáři reagují adekvátně, radí v podstatě a opravuje vše téměř v zapomnění. Je možné se domluvit na upgrade programu pro VÁS OSOBNĚ, a přitom za docela bojovali peníze. Takové jsem ještě встечал ani u jednoho developera. Respektovat. Obecně platí vynikající vytvořili program. Opravdu velmi kompetentní a neobyčejně функиональна. Jak pro začátečníky tak i profesionály bude vyhovovat na 100 %. Pro použití je třeba mít základní představu o principech mile marketing nebo několikrát přehodnotit celý jejich kanál na Youtube. Všem vřele doporučuji.


Eugene17.08.2017 v 18:07
Program je dobrý, s jejich funkcemi zvládá perfektně. Byl problém v procesu práce, ale těch podpora pomohla všechny odstranit.


Anton01.08.2017 v 17:43
Skvělá podpora! I přes moje chyby, desetkrát разжевали a pomohl nastavit program.


Alex18.07.2017 v 12:50
Opět - díky техподдержке! Navzdory "tvrdé технарскую" pozice (to znamená, že řešení zjevných problémů je povinností klienta


Alexander10.07.2017 v 2:26
To je nejlepší program ze všech, co tam je, e-maily, jak se dostat přes všechny, ne dostat se do spam, vyřešeno není složité, a dokonce i zábavné, protože výsledek vždy potěší. Úspěch vašeho týmu!


Vitali11.05.2017 v 15:53
Rozhodl taky zanechat komentář se podělit o dojmy! Mám celou sadu programů od vývojářů, dříve do nákupu programů každý dělal rukama strávil na půl den na konfiguraci a instalaci skriptů. Teď hodně času освободилось, dívám se jen analytik a pokud to tak již предпринимаю různé akce! Chci popřát vývojářům úspěch a rozvoj v tomto směru, tak jako je na trhu přítomen nikdo kdo tak s hlavou odešel v automatizaci e-mail newsletterů. A ty-podporu velkého trpělivosti, někdy sám položil takové hloupé otázky)


Alex11.04.2017 v 19:38
Požádal o upřesnění: samostatné чекинге pošt v XHeater, bez funkce odesílání. Zlepšil za 2 dny. Velmi potěšen, že se vše dokončila a je pohodlná komunikace s developerem.


Ivan24.03.2017 v 14:24
Chci vyjádřit vděčnost týmu uživatelů podpory. Nejsem odborník, a to není úplně můj profil (newsletter). Takže se všemi jemností mám. A někdy косячу. A podpora uživatelů mě zachrání. Pouze dnes cítil plném кретином, když mi za 1 minutu ukázal, jak vše funguje. A já jsem se nad tím тупил 2 dny. Velmi strmé uživatelů podpora. Díky chlapi.


Dmitrij12.03.2017 v 22:57
Chtěl bych vyjádřit vděčnost týmu vývojářů tohoto stvoření. Bezkonkurenčně jsem se nesetkal, i když dělal zpravodaje již tři roky. Nevím kolik bude trvat na téma xservera, ale to je nejvyšší létání. Lepší na trhu není nic moc ani za ty peníze a ne konkurenční software. Epochta kouří v ústraní. Ještě jednou díky разрабам!


Anatolij09.03.2017 v 2:19
Jsem šokován - před třemi lety прописывал a vyvolává, jak to je nyní nazývá, své domény ručně. Nyní plná automatizace - pokud prohlášenou funkčnost potvrdí - v čem není pochyb - bude muset uvěřit v zázrak.


Eugene18.02.2017 v 7:52
Díky, obrovské za software. Doslova jsem za den-po jeho koupi, ošetřil více 20k. lidu, ještě jsem všechny záludnosti není вник. Ale již lze říci , že e-mail je relaxační, mimochodem je to také mám!!!


Arta03.02.2017 v 16:22
Program je mocný a kdo by tam v комментах neřekl v инбокс jednoznačně jde o e-maily pokud je správně dělat a ne tupě kopírovat od někoho jiného.


Andrew09.12.2016 v 1:55
Píšu, kluci vývojářů a uživatelů podporou obrovské díky za jejich práci. Za prvé - programy, které udělali - opravdu cool nástroj pro e-mailovou adresu marketing. Za druhé - podpora uživatelů se děje na velmi vysoké úrovni. Rychle, správně a srozumitelně. Pokud používáte ve své práci e-mailovou adresu marketing - tak doporučuji - vezměte si hned sadu programů - Jste отобьете své náklady velmi rychle.


Sergej19.11.2016 v 21:10
Vážený коментарии, jako vždy)) je Třeba si uvědomit, že kluci vývojáři dělají revoluci siem produkt XMailer a dalších služeb. Utrácel peníze, koupil vše, co nabízejí, koupí si uvědomil, že инвестирую do rozvoje projektu - nejlepší ve svém segmentu, snížila náklady na levicový program a skripty, atd na podvodníky. Děkuji říct vývojářům nic říct. Obrovské poděkování ode mě osobně.


Alex19.11.2016 v 12:56
Dobrý den! Kluci, můžete strmé - dvě konference s bezplatnou verzi (s tím, že 60% první bylo запорото kvůli neznalosti синонимайзера) - 80000 kč příjmů. Koupil plnou verzi se slevou. Budeme pracovat dál!


Dmitrij18.10.2016 v 17:25
Používám programy tomto týmu na dlouhou dobu a je obeznámen s klukama velmi dobře, neustále вношу nabídky o доработках, již mnoho programu. Za což jim děkuji. S příchodem komplexních programů, instalace serverů, provozovat newsletter se stala v době jednodušší. Na инбоксу řeknu, že sledovat třeba newsletter neustále, v případě pádu do spam - přijmout opatření, ale to vše se provádí jen pokud je hlava. Radím všem, aby neměl být líný, pochopit a ponořit se do mail listu, levnější reklamy není tento případ.


Andrew18.10.2016 v 16:32
C rukama, všechno je v pořádku, jen 3. хспамер na dnes již není relevantní. Filtry se vyvíjejí každou hodinu a čas se za nimi těžké. Prog jednoduché jako 3 haléře, kdo by se tam o složitost neřekl. Funkční bohatý ale зряшный. V инбокс není větší než 3%, na chyby 40% a více. Vážně spam nefunguje 100 liber, ale na drobnosti, typu adresátů svých com.návrhy na malý počet adres, je to možné. Ty.podpora скромновата, jen že posílají na skype, ale reagují okamžitě. Jak to tak


федя12.10.2016 v 12:24
všechny recenze koupené, ale program je na prd. nefunguje


Ivan27.09.2016 v 2:08
Dobrý den,koupil program xspammer a xservers před pár dny,jsem velmi spokojen! bohaté funkční,Dříve pracovali na scénáři mailwizz, teď budeme pracovat pouze s xspammer, technickou podporu vždy v kontaktu,obecně všechny velmi potěší!-) Děkuji


Master19.09.2016 v 18:39
Výborný program, jsem s počítačem na ty od roku 1993, a nejen to, viděl různé, snažil se od nuly. Tým obrovská благодатность za Vynikající Práci Za Ruce, Které Tam Rostou!!!!!!!!!!!! Děkuji kluci za skvělou práci!!!!


Nicholas18.09.2016 v 1:38
Pokud vaše ruce rostou z toho místa, pak tento program není pro Vás.


Igor13.09.2016 v 9:53
Není pochopitelný program. Nemůžu ji vyzkoušet. Vytvořil dopis, poslal sám sobě, ale dopis není отправилось. Je třeba dát 5000 kč, vyzkoušet práci v programu. Co je to za blábol!!!!


Igor03.09.2016 v 19:00
Ve své schopnosti xSpamer nechává daleko za sebou spoustu závodníků - jim zůstává jen prach spolknout... Snažil jsem se mnoho programů a skriptů pro odesílání pošty, ale zastavil je jednoznačně na xSpamer. Je to skutečný kombajn! V uživatelsky přívětivé a jednoduché rozhraní odvodit vše - od vyhledávání, tematické databáze, do vypnutí počítače po vyráběné listu. Mechanismy randomizaci všeho a všech - a tím je e-mailů a textů a technických záhlaví, typ сендера, a odkazy, a nepřeberné množství všeho ostatního - umožňují уникализировать KAŽDÝ e-mail ze stovek tisíc! Vestavěný blacklist dvou druhů (pravidla a конкретика), vyhledávání volných domén pro рассылающих serverů... Já nemluvím o tom, že je zabudována ochrana proti нелогичных akce uživatele, внезапностей na рассылающих serverech a dokonce i od problémů s internetovým připojením! A tvůrci neustále přicházejí a přijímají stále nové a nové čipy! A ještě tam je fórum, kde se můžete poradit s společníky v řádu...


Jiří05.05.2016 v 16:51
Program Xspamer velmi pohodlné a snadné v použití. A tým Super. Děkuji přátelé velký


Julia Sokolova11.03.2016 v 21:55
Je to nejlepší program na рассылкам na dnešní den - a jsem si jistá, že ona je a zůstane nejlepší, protože neustále přibývají nové a nové žetony. S pomocí funkce programu není třeba jezdit na různé jiné zdroje - zde je vše: a účty pro korespondenci (pokud nepoužíváte jejich SMTP server), a nástroje pro maximální randomizaci, a neomezený počet HTML šablon ( smrk chcete odeslat barevné e-maily, a to nejen pomocí běžného textového editoru). A tak se mnoho informací o обходу spam filtry. A co je nejdůležitější - je to, že program může zvládnout i začínající vydělávat na internetu,tak jako volně dostupné velmi kvalitní volný, krok za krokem kurz, s maximálně redukovány, podrobné video lekce o práci s programem od hlavního Партизана Guerilla Marketing. ( Na Глопарте takový postup by byl v největší). A začít vydělávat na internetu, potřebujete v první řadě provoz na svůj projekt, info-produkt, prodejného produktu. A jen program ХСпамер mu pomůže v utváření svého předplatného databáze zdarma ( všechny ostatní možnosti vyžadují obrovské investice). Dost zaplatit 1000 rublů za licenci, aby měli přístup ke všem nástrojům - ale stojí to za to. A to ještě není všechno: program má velmi zajímavou a гипкую x 2-dvouvrstvý партнерку. Vybráni nejdříve a předem se spolu s námi!


Ilja06.03.2016 v 18:27
Ahoj všem. Mám více než 30 druhům provozu, ale vždy напрягал skutečnost, že e-mail marketing mi není pod silou. Kupoval spoustu software, skripty. Sám zajel a настраивал smtp server na gva. Stále инбокс byl maximálně 1-2%. Po seznámení se s xspammer a díky osobní konzultaci s držáky služeb provds konečně dostal инбокс 30%. Výsledek se zvýšil o 15 krát!!!! Uvědomil jsem si, jak by měl рандомизировать texty, jaké a kolik potřebujete proxy, jaké nastavení se nemilosrdně anti spam почтовиков a jak je obejít. Super. Nyní v mém arzenálu 31 nástroj pro internetový marketing. Všem doporučuji. Mimochodem placená verze software koupil smtp splacen doslova za týden. Včetně díky vestavěné databázi 2гис v samotný program.


Oleg Ерофеев14.02.2016 v 0:15
Vážený коменты vyšší a plně souhlasím s Evžen, осталные zřejmě ještě není пробывали pracovat s opravdu náročnými programy. Osobně Jsem jednodušší a функциональнее nesetkal a перепробывал ani jeden tucet služeb on-line a programů. Přeji prosperity a neustálého zlepšování funkční s dobou!


SEOBoss11.01.2016 v 16:36
Používám Xspamer pro mailing list ve své databázi asi 1000 емайлов), Nedostatek триальной verze. Vše jednoduše, pochopil okamžitě. Hodně štěstí váš tým. Rozvíjet projekt!


Sergej Викторович14.12.2015 v 13:19
Ano, souhlasím, že program není jednoduchý, ale jsem neustále komunikovat s manažerem, technickou podporu, on mi ukáže, konzultace a už jsem docela dobře zvládl Иксспамером. Těšil dlouho tímto programem, od druhé verze, nyní se přesunul do třetí, kde je přidáno mnoho správných mi funkcí. Obecně, všichni šťastní, se snažil posílat mnoha programy, ale všechny e-maily obvykle spadají do spamu, ale to je pomocí иксспамера, vysílání úspěšně, nyní pochopil všechny nuance a lze nastavit mailing listu. Nastavení je dost a resp funkcí!


Román08.12.2015 v 14:06
Skvělý program. Nastavení сложноватые. Udělej prosím na možnosti jednoduché nastavení a co jiného typu režimu "expert".



Nechte si отзвыв o XMailer, XServers, XDomains, XHeater, Allion