Прозорецот дистрибуција XMailer 3.0

Прозорецот дистрибуција XMailer 3.0

Прозорецот дистрибуција - это основной пульт управления рассылкой в XMailer 3.0. Вам необходимо освоить этот инструмент для успешного выполнения рассылок.

 • Сметки - средство работы с аккаунтами. Подробнее овде
 • Antispam - средство уникализации писем и настройки обхода спам фильтров. Подробнее овде
 • Пауза/Start за статусот на Интернет конекцијата ако нема Интернет конекција, информатор автоматски ќе се паузира, и по повторното вклучување, ќе биде лансиран следната
 • Оневозможи сметки по XX грешки во ред - ако една сметка се случува XX грешки во ред, тогаш тоа ќе биде исклучен, по исклучување на сите сметки, дистрибуција, ќе биде запрен со соодветна порака
 • Испрати писма до датотеката *.eml - не го испрати е-мејл преку SMTP сервери, но се спаси во одреден фолдер во формат на букви mailers - *.eml
 • Максималниот број на теми - паралелно испраќање на пораки. Ако не користите посветен сервер или прокси сервер за дистрибуција, поставете го бројот на нишки = 1
 • Тест пристаништа - потврди врската во заминување, SMTP сервер. Прочитај повеќе овде
 • Тест мејлинг - Тестирование рассылки перед отправкой. Подробнее овде
 • Start / Pause - за start / pause дистрибуција. Затворање на прозорецот за дистрибуција на резултати во автоматско производство, дистрибуција пауза
 • Стоп - стоп на конверзација, да запре и ресетира на сите статистика
 • Прочитајте повеќе на - Дневник на дистрибуција. Прочитај повеќе овде