XMailer mjet profesional, email marketing

Shpërndarja për të gjithë

Për të filluar një postimeve duhet vetëm një kompjuter dhe drejtimin XMailer

Përditësuar dizajn

Zhvillohet bazuar në përvojën e versionet e mëparshme të aplikimit tonë.

Buletin editor

Shpejtë dhe të lehtë krijimin e profesional buletine të ri redaktues.

Re antispam

Unike teknologji të anashkalojë spam filtra për të madhe mailings.

Programi proizvoit newsletter të dy tekstit dhe një figurë të bukur mesazhet (format .jpg), e cila lejon të qarta dhe efektive për të përcjellë informacion të tjerë.

Të fuqishme të brendshme të plotësuar programin e periodike përditësimet e softuerit të ju lejojnë të anashkalojë SPAM filtra të gjitha e-mail-i sistemeve, madje edhe si MAIL.RU, YANDEX.RU dhe GMAIL.COM.

Ne nuk do të inkurajojnë, apo të nxisin dërgimin e SPAM dhe do të kontribuojë dhe të përpiqemi për të ndihmuar sa më shumë përfaqësues të biznesit të cilët dëshirojnë të njoftojnë klientët e tyre që të regjistroheni në informative e-mail newsletter.

Për shkak të faktit se filtra SPAM nuk japin mundësinë për të ofruar identike e mesazheve e-mail për aq sa është e nevojshme, ne kemi zhvilluar dhe zbatuar programi ynë është unik algoritmi i dërguar letra, të cilat do të mundësojnë që të na dërgoni mesazhe, qindra e mijëra inbox!

Shumë përfaqësues të organizatave tashmë vlerësuar thjeshtësia dhe funksionalitetin e produkteve tona, ne shpresojmë se Ju do të donte! Kujdes! Të gjithë përgjegjësinë për SPAMMING përdoruesi merr!

Ndërfaqe Të XMailer 3.0