XMailer алатка за професионална e-mail маркетинг

Распределба за сите

За да започнете мејлинг треба само еден компјутер и работи XMailer

Ажурирани дизајн

Развиена врз основа на искуствата од претходните верзии на нашата апликација.

Билтен уредник

Брзо и лесно креирање на стручни билтени на новиот уредник.

Нови antispam

Уникатната технологија на заобиколат спам филтри за големи конверзација.

Програмата proizvoit билтен и текст и убави пораки со слика (формат .jpg), кој овозможува јасен и ефективен начин за да пренесат информации до корисниците.

Моќен внатрешни пополнување програма на периодични ажурирања на софтвер ќе ви овозможи да се заобиколат СПАМ филтри сите e-mail системи, дури и како што се MAIL.RU, YANDEX.RU и GMAIL.COM.

Ние не ги поттикнуваат или промовирање на праќање на СПАМ-пораки и да придонесе и да се обиде да им помогне на што повеќе бизнис претставници кои сакаат да ги известува своите клиенти за кои се претплатите на информативни е-пошта.

Се должи на фактот дека СПАМ филтри не се обезбеди можност да ја испорача идентични e-mail пораки до степен кој е потребен, ние имаме развиено и спроведува нашата програма е единствен алгоритам на испраќање на писма, кои ќе ви овозможи да праќате пораки до стотици илјади поштенски сандачиња!

Многу претставници на организации веќе прифатена едноставноста и функционалноста на нашиот производ, се надеваме дека ќе Ви се допадне! Внимание! Сите одговорноста за СПАМИРАЊЕ на корисникот добива!

Интерфејс XMailer 3.0