Тестирање дистрибуција

Тестирање дистрибуција в XMailer 3.0

Тестирање дистрибуција позволяет оценить технические аспекты вашей рассылки, включая совместимость с различными почтовыми сервисами, а также прохождение спам фильтров.

  • Тест пристаништа - потврди врската во заминување, SMTP сервер. Прочитај повеќе овде
  • Antispam - выбор данного пункта позволяет выполнять тестовую рассылку с применением инструмента уникализации Ваших писем. Подробнее овде
  • Тест mail - испраќање на пораки од тест сметка за горенаведената адреса, или стандардно поштенско сандаче за одговор
  • Email - address List да испрати тест е-пошта со користење на објектот уредник можете да додадете повеќе адреси
  • Спам тест - тест Вашата дистрибуција на пропустливост на спам филтерот, каде што се испратени од тест сметка и оценува дали вашето писмо од 10-точка скала, како и препораки за корекција на недостатоците
  • Валидација за време на мејлинг е испраќање на пораки од вашите мејлинг листата на одредени тест поштенско сандаче (стандардно поштенско сандаче за одговор). Можни опции за испраќање пораки по одреден временски интервал или испратени пораки.