Влезот на XMailer

Окно входа в систему XMailer 3.0

Во овој прозорец ќе бидете прашани да внесете корисничко име и лозинка во системот. Ако сте ја внеле правилно сите податоци, ќе се види Главниот прозорец.

Ако не сте регистрирани со XMailer, кликнете на "Регистрирај се" и завршување на постапка

Ако не се сеќавам вашите информации за најава во XMailer, кликнете на "ја заборавивте лозинката" и внесете го вашето корисничко име и e-mail адресата дадена во текот на регистрација. По завршувањето на постапката на пристап за обновување и примате во вашата е-пошта писма со деталите за најава, можете повторно да се најавите.