Проблеми со конверзација

Постојано проширување на функционалноста на програмата бара постојано тестирање на нашите производи, ние да се потрудиме да Ви обезбеди со најновите функционалност, па така не може да биде грешки, за кои нашите извинувања, ве молиме да не информирате за вакви инциденти, ние ќе да ги решат брзо.

Придружите на нашата група, каде што веднаш се информираат за новините во нашата програма.

Исто така, во оваа група, ние ги поддржуваме нашите корисници и наскоро ќе започне гранка на дискусија, каде што Ќе им понуди да го споделите Вашето искуство на успешни и неуспешни конверзација.

Се разбира, ние знаеме за неуспесите во мејлинг-листи на нашите корисници. Ние разбираме сите на комплексноста во гласилото. Ние исто така знаеме и успешни студии на случај на нашите корисници.

Ние секојдневно добива помеѓу 50 до 100 пораки со прашања, проблеми, совети и желби. Во група за ВОЗВРАТ, Skype, е-пошта, приватни пораки и така натаму. И на крајот дојдовме до заклучок дека сите грешки кои се поврзани со неточни застапеност на процесот од страна на мејлинг во примената пошта.

За никого не е тајна дека за да испратите 1 милион пораки е тешка задача. Но, многу нови корисници ние почнат да се поставуваат вакви прашања, зошто јас испратени нема проблем 1000 пораки и она што можам да направам за да испратите 1 милион пораки?

Тоа се разбира дека постојат сили кои се борат со маса конверзација. Без таквата дистрибуција е можно да се произведе и тие се произведени, но треба да се разбере дека испраќањето 1тысячи пораки и 1 милион задачи на некој различен редослед.

Ако во првиот случај, нема проблем, можете да ја испратите 1 malovskogo сметка за 1day, во вториот случај решение бара повеќе од употребата на malovskogo сметка.

Испраќање на 1 милион букви во недела е вистински проблем, чие решение е, тоа XMailer посветен на серверот (повеќе server ip замав) знаење и разбирање на процесот.

Прашањето е, дали треба 1 милион пораки испратени и она што е ова милиони?

Е дека на вашите претплатници? Каде ќе добиете нив? Веројатно сте голем бизнис, ако имате тоа клиент база.

Ако сакате да ја испратите 1 милион пораки слепо, тогаш дозволете ми да Ви кажам една тајна: ќе трошат ресурси не се ефикасно, но едноставно глупави!

Сегмент Вашиот примачи, користете добар квалитет на база на тест основа за стабилноста.

Користете база на адреси од нашата база на податоци на корисниците, кои се поделени на градови и области на активност.

Го користите вашиот време поефикасно.

Јас и понатаму за спамирање:

Ајде да бидам Искрен, во време кога тоа беше возможно да се испрати по ноќ 100,000 писма од НЗС mail сметки се отиде и на поштенски услуги, особено големите, имаат развиено спам филтри и подобрување на филтрација процесот на различни згура што може да се пробие на оваа бариера е можно само со разбирање на процесот на мејлинг, соодветна имплементација на правото идеи. Ние се создаде алатка која ви овозможува да се создаде било мејлинг листата, за да се создаде било прилагодување, на кој било дел од писмото.

Но, тоа не значи дека default settings (стандардни поставки) ќе ви помогне да стане Бог на спам.

Јас треба да се обиде и да се бараат начини и започнете со мали конверзација и потоа, со искуство и развој насока на конверзација ќе соодветно да се разбере ситуацијата и да се вешто ракуваат нашата алатка.

XMailer, за разлика од други услуги, не ја контролира Вашата дистрибуција и Вашата база на податоци, ние нудиме целосна слобода на дејствување, но исто така и одговорност од своите акции ние не се.

Успешна конверзација со XMailer!

Ние ќе продолжиме да ги објавиме нашите совети за испраќање успешна билтени. Се надеваме дека овие совети ќе Ви помогнат да се спроведе успешна пошта.

Темата на следниот член на понуда Техничка поддршка.