Иновации во XMailer 3.0.

Ние се развие универзална алатка за е-пошта билтени XMailer. Кој врши подеднакво добро на претплата мејлинг база на податоци, и ви овозможува да праќате вести... сите база на адреси.
Сето тоа зависи од корисникот.

Во нашата апликација, можете да ги дефинирате прилагодувањата кои ќе ви овозможи да се прилагоди на повеќето мали прилагодувања.

XMailer се разликува од своите конкуренти, фактот дека тој е роден во средина каде извршување на е-пошта билтени беше професионална одговорност на програмерите.

Затоа, сите тешкотии се познати и секоја нова верзија XMailer одлучи нова комплексност во гласилото.

Во третата верзија, целосно обновено XMailer 3.0 ние одлучивме да се преработи целата код од нула и да се земат најдобрите практики во текот на изминатите години во нова верзија.
Додавање на функционалноста дека одамна се користи и се развива во нашата тајна лабораторија.

Што е ново

Во третата верзија воведовме неколку нови карактеристики:

  • Преземете адреса на база на податоци
  • Преземање на готови-за-користење сметки
  • Проработанный и усовершенствованный Antispam
  • На валидација функција сметки и адреси
  • и многу други

Како да се започне е-пошта

Во следново видео ќе се покажа како брзо да започнете ново билтен користење на најновите функционалност XMailer 3.0

Ние ќе продолжиме да ги објавиме нашите совети за испраќање успешна билтени. Се надеваме дека овие совети ќе Ви помогнат да се спроведе успешна пошта.

Темата на следниот член на понуда Техничка поддршка.