Одберете го вашиот мајчин јазик

Одберете го вашиот мајчин јазик

Сите наши веб-сајт, вклучувајќи и ваквата програма и сите софтвер преведен на 90 јазици.

Кога ќе ја симнете програма од сајт добивате мека во вашиот мајчин јазик. Тоа е исто така корисни за нашите партнери кои ги промовираме нашите производи на филијалата програма.

Листата на достапни јазици:

Техничка поддршка обезбедува помош во руски и англиски јазик.