Генерирање на код по ключевому слову

Генерирање на код по ключевому слову

Функција за генерирање на текст според клучен збор кој се користи за полнење или разредување со внесување на вашето писмо. Работата се базира на принципот на Маркови Ланци. Кога ќе внесете клучни зборови ќе се прашални во пребарувач Yandex по пребарувањето е parsed за присуство на текстот и се подготвени Речник. Кога генерирање, текстот е направена врз принципот на Маркови ланци и ние сме апсолутно уникатен текст, но како по правило, сосема лишен од значење. Оваа функција не додадете значење на писмо, но е наменет за разредување на пораки со единствен текст.

  • Клучот клучен збор или клучна фраза, која ќе се интерпретира од резултатите од пребарувањето (читање, пребарување, бесплатен е-мејл гласило во Москва)
  • Ликови - број на карактери во генерирани текст, вообичаено е 1000 Компјутери
  • Колекција на зборови е почетокот на анализирањето на резултатите од пребарувањето, трае околу 5 минути за парсирање и составувањето на речникот
  • Генерирање на код - запуск алгоритма генерации текста по принципу Цепей Маркова