База на адреси за е-пошта

База адресов XMailer 3.0

Во овој прозорец можете да го преземете на корисници од нашата база на податоци на организациите.
За ова, ќе треба да изберете град на интерес, како и интересни наслови.

Ние се задржи на бази на податоци во системот и така ќе добиете само вистинските корисници.

Answer: ___________________________ Note: и покрај високата релевантноста на бази на податоци со контакти за мејлинг, ние се препорачува пред секој мејлинг за користење на тајна e-mail адреси, кои се вградени во XMailer 3.0. Прочитај повеќе овде.