Opinionnan di nos usuario di Baile, Serbes, Domain, Theater, Elio

Den20.11.2018 di 13:53
Озадачился di búskeda di un programa pa e allenamento di e sirbidónan, tur loke e entrada òf no ta pegá na e parámetros i funciona, òf na e preis. Na calidad na un video tende ku tin un programa di Header, bo a kumpra, ma resultá ku e sirbidónan e configuró mi, bo por hasi no ta conecta un programa no ta расстроившись kumpra e chikitu Serve, desentemente, tabatin e representá den hopi momentu tabatin mas додумываться (por ehèmpel, despues di buta e sirbidó, por ta ku e botmaster, saba tin un eror dim, i tin biaha i dark, directamente no ta un eskritor, a splika e problema, implementa, laga un palu i nobo klaridat pmta, den постмастере e dominio no ta kita, i despues di a bolbe buta pmta, e dominio di e software no a pasa). T'asina ku den prinsipio, kla software mi ta kontentu, ku deseo nan chikitu no ta stroba e desaroyo di software completo. E buki.e aporte union rápido, e tempu ei ta spera e tempu di trabou por ta menos un into.


Nicolaas03.11.2018 na 11:34
E kliente mira algun positivo. Negativo ku no ta hasi? Ora Bo ta хамски kontestá un kliente nan specifico mas di 2 pregunta? Ora ku e kliente no ta ' no ta un festivo di e palabra, i e gerensia tecnica di habri ta indiká ku e kliente den ningun hende? Tipo di kliente papia gusta si e pafó di señor? Ta e palabranan di Su gerensia. Ora Ta bloquea kumpra e program i sera di e acceso? E programa di kompas, sinembargo no ta funciona, ya ku a sali un nobo version i ta e tin ku paga nobo ku un asunto di 50%, den yen e valse di polilínea, i bo kier e acceso na presente i na e sitio i e het, etc? Sí Bo заяву накатать den kambio di thomas i tur.


Hura18.10.2018 na 10:04
Den e coleccion di programa pa sierto di e mi tabata coleccion na lorá opcion di sitionan. Na puru calidad a wak e programa di XSPAMER. Skohe presidente di nan skol. No ta un gota no ta repentí di su skohementu. Kumpra un it ku ta konta riba kuater programa. Programa interaccion entre nan i nan ta komplementá otro, cumplen ku tur e criteria estados. Ta aktualisá; Na e momento mi ta considera pa ta e mihó di e negoshi. E buki.e sosten di kabes, mesora expande e kombèrtimentu di e kliente i tin algemene calidad di ayudo.Contrario negativo riba e programa, mi ta kere, ku awor ta sali e personanan ku no tin contenido òf no kier a komprondé. Di desarrolladores di software i kuminda pa deseo éksito den e desaroyo di nan aktividat. Den e produktonan, compromiso i bisiá profesional el a keda masha poko.


Ivan24.06.2018 riba 17:07
E programa di Header union directamente su funshon. Buska di par ku bisiña di un programa pa e allenamento, mi a deskubrí ku e promé programa di Header i скинул e ref. di loke a skirbí i kumpra e programa.


Viacheslav30.05.2018 di 2:10
E software ta limonada, confirmacion di sirbidónan di nivel haltu, pa esaki conrado e sirbidó implementa fiha ПМТА, a ku tur e skina DNS preskribí den forma manuel, den e instalashon di sirbidó tabatin un 20-30 menos, di Serbes tur e dat clavado i tur den nan a bai insular outomatikamente, i ta di mas importante, despues di e ajusta, tin tur e mensahe sin problema di инбокс pasa, e calidad di volúmen di bon ku a trèk e sirbidó biba hopi tempu, si bon di preis di hasi, ta kontentu, danki na e desarrolladores pa asina fresku programa, i ta adecua di preis, mi a inclui bisabo e ta barata pa e tipo di programa, mi na mi pa importá e informacion di script for di 10 biaha mas karu i e resultadonan no, bon mi reuniendo, mi ta encanta!


Named Рузиев15.05.2018 riba 17:23
Bo ta konta riba e programa mi tin hañá. Mi ta hopi tempu no a mira e programa no ta konvensí ku nan por di edat di bon terenonan, i e ora ei no ta срубали di placa pa e sirbishi. Na final tur sali manera di kustumber. No "órgano" pa kumpra ei. Sinembargo, aki mi a deskubrí ku e programa di Baile di e chikitu di Clinico. Ta e como!!! T'asina ku e funshon di e programa? I, den enkargo, ku e ta nan ta hasi? Ta explico asina. Si Bo tin nan produktonan, tin su het di kliente i communicatie ku nan bida den e alma, e programa ta pa Bo. Bai pa communicatie di kurason di kurason, ta e mihó manera no ta ademas un karta personal. Awor e palomba kasi no bula, i e Mensaheronan di rusia kuantu no ta asunto di su aprecio di skol no ta kumpli ku. Sí, i tur skirbi karta di tempu i e forsa no ta sufisiente. E ora ei Bo ta bisa, por susto ku ta mas fasil pa un koredó elektróniko no ta nada cecilia. Aki Ta mei rei, sinembargo, si por susto, Bo tin kliente ku dede bisa. Skirbí manda en spera, emocion...) Si bo tin un kliente mas di 1000 !? I, kiko pa hasi? I na komandante, Bo sa ku e usona Su kliente, tambe su kliente ainda un doño i controleurs ku desde bo ta gusta combersacion òf no!? Tin diferente e filter som, ta e restricción di sirbishi postal na e kantidat di envíos. E relacion di su archivonan adjuntos, e ta di referensia di e karta no ta mi a purba, nan initiales titula e describe e siensia di e karta content "palabranan relevante". I asina motibo, tur dia mas i mas. Na susto, e siguiente notisia di nan produkto, por implementa pone su sitio ofisial i laga nan kliente mes komun i hala rosea. I, si ta nesesario, pa mira awor, òf no mas lat di e dia ei. No obligarlos pa tira un vista na Su lugá ib. Di koredó elektróniko personal di kliente ta un biaha na e dia en ta komprobá. Baile nan notisia korektamente karga bou di nanishi di su kliente, independiente di kuantu ta nan tin, den ki tipo di sirbishi tin e tapeit. Ora tur e opcion di e programa, Bo ta eksakto mas den e karta "banda di ENTRADA". E programa A yuda nan a pone karta, formula su teribel ku ayudo di kore antilles. Ainda por mira, a yega a hasi su karta den bisindario, e habri a hasi su mensahe. Tur, mas di 20 i limonada i hermandat ku ta inclui e programa, tin un programa apart. Si riba e montejo di e programa i formá e boletin саморучно, luna di tempu i e búskeda no ta sufisiente. Sí, i kada ta rekerí di e debí cualifica i prueba. E programa ta remente e sentro di e produkto. Inclui den kaso ku Bo tin ku e kliente kompletamente embahador, A presentá e kaba di het di 2 en GIS integral riba e buki. So bo tin ku indiká e industria i manda nan sugerensha. E programa ta duna e posibilidat pa haña na cliente potensia di diferente sitionan ib di dos lis, te un reda sosial. Tur loke nan ta loke ku Bo ta skirbi riba e programa, solamente e punta di e keber. E kumpra e permiso na 2900 bel,(antes tabatin mas karu 5000 bel. ), bo ta risibí un inkreibel espasio pa e i a mail meting. Pasando!)


Constante14.05.2018 riba 20:28
Apresio domain i su placa, e ta ariba e preferá di kastigu. Ajusta simpelnan,e dominionan di kualke analisá. Aporte tékniko na e calidad di lus kontestá di tur e preguntanan. Gusta largu. Danki pa e milager di dushi.


E mayordomia di e26.03.2018 riba 22:47
Aki ta un artíkulo den nos afdak di yudansa di rekuperashon di lisensia pa nos software, si bo a kambia e sistema i a pèrdè e permiso: https://blog.xspamer.ru/2018/03/24/перенос-и-восстановление-лицензий/ Por move ningun e lisensia existente. Esnan ku a wòrdu aktividat, un splikashon di e ta un konfirmashon di pago i bai un kliente den e ta aktivo e permiso. Danki na su komprenshon!


Same26.03.2018 den 0:33
Kumpra e programa domain, pa mi traha, e no tin permutable. Despues di e registracion di e permiso tin hundi, pa restorá e mester presentá un komprobante di pago, mi mi no ta komprondé, ta hasi, so, e ora ei nan lo duna nan kuenta e cheque ta bin di index koredó, ma ta mi a kita i tabatin e ta largu i difísil pa rekohé e trato di e tarea, etc pa konfirmá ku, apesar di tur aktivo, sinembargo despues di skol nobo e sistema aparato den forma bolbe buta i awor nobo konfirmá di pago i pago 500r. Kada un ta defendé pa ladron, a ripará, e ta mihó di expulsar di persona clave i ta mustra pa dirigí e programa pa su mes, di manera ku e ta hasi na un di mi programa. Awor ta suma di un programa a paga, i e no por. Lo mi haña un nobo.


Stanley07.02.2018 di 18:28
kumpra Domain , encontra, aportando un monton di spir i e tempu ei den e análisis di dominionan, e kumpra reuniendo!


E mayordomia di e26.01.2018 na 1:45
E kontesta di ariba reseña di natalee di 25.01.2018 22:52 >>Bo Por hasi kumpra bo ta e programa di header bo no proposicion di klave di permiso ,i lo aktiva e programa deskualifiká Admin: Pasobra e yabi e emití pa kumpra di dos of mas programa, den e kumpra e permiso di e programa, e permiso ta aktua di e sirbidó. >>e paga e plaka i si e muska sistema aparato di e grupo mi tin ku mustra ki i kon mi a trata e programa, i ku ta nifiká ku mi a utilidat den ningun grupo Admin: Rekuperashon di pèrdí di e permiso a keda realisá dor di sosten ku suministro di konfirmashon di pago ku e fecha i ora di pago, e bieu айди, den e ta realisa e actuacion di e permiso i di skol nobo айди na ku ta deseá transfered e permiso. >>e restu kier ripará en di kumpra un programa puntra e klave di permiso ,e kódigo di trabou, si bo bahada di sistema aparato, òf disidí implementa traha di forma leu aya posibilidat tin un no ta.... Admin: E kondukta di rekuperashon ta describi mas ariba, tin un anual di e transparensia di e permiso di outo en aktivashon na otro grupo den servisio di juda en>di programa en>e transparensia di e permiso. Mei soportá pa su mes invita biaha! Danki pa Nan reseña! Atenshon, e grupo di Clinico. E Proyekto XSpamer.ru


natalee25.01.2018 riba 22:52
Deseá puntra na e desarrolladores di e programa en bo por hasi kumpra bo ta e programa di header bo no proposicion di klave di permiso ,i lo aktiva e programa deskualifiká e paga e plaka i si e muska sistema aparato di e grupo mi tin ku mustra ki i kon mi a trata e programa, i ku ta nifiká ku mi a utilidat den ningun grupo, komo ku tin circunstancianan ora ku e personanan ku ta traha ta forma leu aya di bo kas i e awor pa transparensia di e permiso di OTRO.e grupo e tin ku paga 500r .desde e pago di un permiso puntra di tur duna e clave , i ta wòrdu hasí ta bai pa kumpra e aire no ta tur hende tin e oportunidat di traha den e mes grupo .di t papia ni malu ni mas bon no kier meskos ku na e ayudo di nan no tin дождешься .tokante di e programa i importá tur nan di 4 pida mi отозватся posiblemente a splika lihé, inkluso pa principante, i remente e chikitu sa di bo trabou .b. programa luhoso , manera por mi mihó software no tin e buki aki chikitu.respekto .ma el a puntra mi proposicion di klave di access e programa header i e restu kier ripará en di kumpra un programa puntra e klave di permiso ,e kódigo di trabou, si bo bahada di sistema aparato, òf disidí implementa traha di forma leu aya posibilidat tin un no ta....


Anastacia05.12.2017 riba 19:25
E programa ta grandi, komprondé, por inclui no tin hundu konosemento di e bito. Pèrmití spar un bon kantidat di presupuesto di publica, e kontesta riba un mester realmente ta! Danki na e dushi!


Leg30.10.2017 di 13:37
Bon nochi. E programa di Baile no ta malu i multifunshonal en un amigu. I ku esei e loke e ta referí na Header aki no tin un tema pa traha. Na promé lugá, e celebracion di nobo dominio, e 95% di e karta no solamente cai den e karta di som, i den komandante di mensaheronan sirbishi di mensaheronan no ta laga pasa, e ta bisa, elis sin posibilidat pa entregá un mensahe na un bisindario. Mi ta kere ku e ta konserní ku e hasi pa krea un mensahe pa ensera un encabeza, kurpa e mensahe i un loke (òf no referenties). E evaluashon di e mensahe di koredó un sirbishi, inkluyendo antispam sirbishi di tipo: mail-tester.com apenas si dan mas presidente di e evaluashon di e едвали habri riba 5 i ta konosí komo bon máquina di som. Implementa e posibilidat ta ensera imagennan (i tur ta mas interesante), ku a biaha pa oumentá e ta manda un mensaheronan elektróniko te fin di bisindario pa e celebracion di dominio.


Carga16.10.2017 riba 23:15
Manera hopi hende mira, seri entre e kliente :). Kupo майлингом no 6 aña. Intento disidí riba trips i programa kompleto (por ehèmpel СендБластер). Tur hende tin nan ventajas i desenas. Si e outoridat destacó tur loke bo mira desenas di tur e skondí i ta duna despues di banda di e momento mas unported. Den хМайлере mi e problema no a topa. Por surgi problema den diferente idioma stranhero find, e desarrolladores ta relaciona document, e konseho di bòm i e origen di tur kasi di kastigu. Por baha ta bon riba e modernisashon di e programa di bou di BO ta PARSIALMENTE, i ta salú placa. Aki mi te ku no ta встечал ningun eskolar. Respekto. Na komandante resultá grandi programa. Realmente ta content i nada функиональна. Pesei di principante gusta profesional ta yega na 100 %. Na su funshon ta nesesario tin un konosementu básiko di tempran mail meting òf un par di biaha pa evita tur su kanal di Youtube. Reuniendo di tur.


Eigen17.08.2017 di 18:07
Programa e ta bunita, ku nan funcion ku ta kumpli na e límite. Ta un problema den e proseso di traha, ma pa e sosten yuda den tur a disidí.


Antó01.08.2017 riba 17:43
Grandi sport tékniko! Apesar di mi engañonan, dies biaha kou i a yudá di formá e programa.


Alexsh18.07.2017 na 12:50
Un biaha mas danki na e aporte tékniko! Apesar di e duru технарскую" servisio (esaki ta un dia di soluciona abvo di trabou ta na enkargo di e kliente


Alehandro10.07.2017 di 2:26
Esaki ta e mihó programa di tur loke nan tin, karta lenga di skol, no a kai den e som, komprondé, no ta duru, òf inclui mooiste, pasobra e resultado ta un semper felis. Di éksito den su grupo!


Vitae11.05.2017 riba 15:53
Diferente e laga un observacion kompartí empresanan! Tin tur e multitut grandi programa di desarrolladores, pa kumpra di e programa di e tabata ku man saba mitar di biahe na continuacion i instalashon di script. Awor e ta un tempu liber, mr solamente amalia i si no ta komo empresa echonan diferente! Mi kier a deseá nan desarrolladores di éksito i e desaroyo di e direkshon, manera e produktonan, no tin ningun hende ku ta e kabes a bai riba e autorisacion di mil di som. Bai riba e sosten di un gran dos di pasenshi, tabata trata aki preguntanan tanda)


Alexsh11.04.2017 riba 19:38
A pidi finalisa: independiente чекинге di mensaheronan di Header, sin e opcion di manda. Desaroyo pa 2 dia. Ta kontentu pa tur jesus i kuenta ku moda communication ku e eskolar.


Ivan24.03.2017 riba 14:24
Mi kier hunga mi fieldat e grupo di kuminda. No ta specialisa, i e no ta kompletamente mi profil, (boletin). T'asina ku no ta tur e complicaties grandi. Bai tin biaha косячу. Bai tin e sosten di yudami. Ningun pa awe, mi ta sintí yen reino, ora mi ta menos di 1 into ta demostrá ta union tur. Bai biaha e ta agradabel di 2 dia. Ta pronunsiá tecnica di sosten. Danki chikitu.


Dmitry12.03.2017 riba 22:57
Deseá ekspresá di fieldat e grupo di desaroyo di e kreashon. Análogos, no ta mi a topa, maske kupo di lista di koredó tres aña. Mi No sa cuanto duraría riba e tema di e carera, ta esun di mas haltu piloto. Mihó riba e negoshi no tin nada no por di plaka i no competi di software. Pachi fuma den un banda. Danki atrobe разрабам!


Anto09.03.2017 di 2:19
Mi ta straño a hasi tres aña registro i tin resultado, manera awor e ta yama, bo dominionan di forma anual. Awor autorisacion yen en si e sesion di e personalidad e konfirmá, den e no ta caba duda en tin ku ta kere den e milager.


Eigen18.02.2017 di 7:52
Danki, piedranan pa e dushi. Mi, naturalmente, tin un dia despues di su kumpra, proces mas di 20k. e pueblo, tabata keda den tur e details no вник. Sinembargo no por bisa ku e hòmber i a mail deskontá, sigur e ami tambe tin!!!


Artiom03.02.2017 riba 16:22
Un programa fuerte i esun ku ta ei nan den e contrario no ta bisa den инбокс kla ta bai di un karta si ta content mester hasi i no ta un kopia di un hende.


Andres09.12.2016 riba 1:55
Skirbi pa e mucha na desarrolladores i kuminda di piedranan fieldat na su trabou. Na promé lugá, esta e programa nan tin hasi, nan ta un remente produkto general pa mil meting. Na di dos lugá en dpto sosten a produsí na un nivel mas haltu. Rápido, correa i komprendibel. Si Bo parti den su trabou di mil meeting, esta ta recomenda en kohe riba inmediato un multitut grandi programa en Bo отобьете nan costo ta rápido.


Carga19.11.2016 na 21:10
Mi a lesa comentario, manera semper)) Tin ku a splika ku e chikitu, esta e desarrolladores ta hasiendo e revolution im produkto Baile i sirbishi additional. Gasta e placa kumpra tur loke ta ofresé tur e telefon mi invertí den e desaroyo di e proyekto ta e mihó di su segmento, tin rebahá di gastu di e robes pa programa i trips, etc di e ladronnan. Danki na bisa na desarrolladores ta bisa nada. Un piedranan fieldat ami personalmente.


Alexsh19.11.2016 na 12:56
Mira bon dia! Chikitu, hite en dos buki di sierto ku version gratis (si ta e 60% di e promé ta запорото e instrukshonnan di e eror di синонимайзера) en 80000 bel. ta unico. Kumpra e version yen di un preis rebahá. Laga nos bai sigui traha!


Dmitry18.10.2016 riba 17:25
Uza programa di e grupo di tempu pasá i ta familiar ku chikitu ta bon bes tras bes hasi e proposishon di edicion, hopi hende no e programa. Pa e di nan danki. Ku e aparishon di completo di e programa di instalashon di sirbidónan, corre stat a bira hopi mas fásil. Na инбоксу bisa ku e ta nesesario monitor preis bes tras bes, den kaso di cai den e som tuma midí, e solamente e ta hasi si bo tin e kabes. Obedesé di tur e mundu, no ta floho, komprondé i profundidat di e mil di sierto, i mas barata riba e publica no ta.


Andres18.10.2016 na 16:32
C man tur ta pidi, implementa 3ª хспамер awe riba dia mi no ta relevante. Di filtra e eskolar kada or i hasi den nan ta duru. Programa ta simpel manera 3 cuentos, kiko ta di complejidad mi no ta papia. E personalidad ta riku ma зряшный. Den инбокс ta no mas ku 3%, un eror, di 40% i otro. Na serio som no ta bai funshoná 100 pod, ma ta chikitu, e tipo di sierto su om.offers un kantidat chikitu di derechonan, ta posibel. E buki.sosten скромновата, un poko e mannan riba skype, expande di inmediato. Algu asina


media12.10.2016 di 12:24
tur e kliente adquiridos, i e programa di merdia. no ta funciona


Ivan27.09.2016 di 2:08
Bon tardi,a kumpra e programa xspammer i serbes pa un par di dia bin ta masha satisfecho! riku di e funcion na Pa trahadónan di script, mailwizz, awor ku nos a traha solamente ku xspammer, sport tékniko semper ta kontakto tur ta felis! èl) Danki


Master19.09.2016 di 18:39
Grandi programa, mi ku e kòmpiuter ku ta ku e ta 1993, no solamente, mira diferente, loke mi a prueba ku er. E grupo di piedranan благодатность pa e Delikadu Traha na e Man Na Ei ta Krese!!!!!!!!!!!! Danki chikitu pa nan grandi trabou!!!!


Nicolaas18.09.2016 riba 1:38
Si e man krese no ta e lugá, e ora ei e programa no ta pa Bo.


Go13.09.2016 di 9:53
No ta kla e programa. No tin di mi prueba. A krea un karta ku a manda su mes, e karta no a. Ta mester duna 5000 bel. pa compra di funshonamentu di e programa. Por e delito!!!!


Go03.09.2016 na 19:00
Pa bo por xSpamer laga ta patras den e kantidat di computers, el a keda su so, e tera di traha... Mi prueba hopi programma i trips pa sierto di koredó, ma el a keda den forma inequívoca di xSpamer. Ta un fiel proceso di kuminda! Un interfaz simpel i moda mustra tur, for di búskeda di temateka di e base pa paga e grupo despues di produkto di sierto. E mekanismo di asinaki e azur di tur i tur teritorio i ta pa e kartanan i, pa e texto, i tékniko di titula, i e tipo di сендера, i pa referensia, i e multitut di tur e demas en permit уникализировать KADA un karta di sint di milnan! Inkorporá den e lista preto di dos tipo (e regla i конкретика), búskeda liber di dominionan pa utilidat e sirbidó... Mi no ta bisa ku ta integrá e protekshon di elogio pa e echonan e salario, внезапностей mand'e sirbidónan i inclui un problema ku e conexion di internet! I di criadero ta bes tras bes keriendo bai pone tur nobo i nobo fecha! Bai tin un plasa unda bo ta, por papia ku amigunan...


Jonge05.05.2016 riba 16:51
E programa di Xspamer ta íntimo i fásil di utilidat. Bai e grupo di Sper. Danki na amigunan di e


Julia Scol11.03.2016 di 21:55
Ta e mihó programa di publica awe riba dia teritorio i ta seif den e ta i siendo e mihó, mas ku bes tras bes ta añadí nobo fiha. I hasiendo e por di e programa no ta nesesario bula di varios otro rekurso en aki no ta tur i kuenta di lista di koredó elektróniko (si no ta mustra e sirbidó SMTP), i hermandat pa maximo di asinaki e azur, i un kantidat limita di antilles HTML ( si ta deseá manda e salario di e literatura, i e no ta solamente pa medio di un edison di teksto). Meskos ku hopi mas informashon pa lider di filtra di som. I ta mas importante ta ku e programa por siña, inkluso pa principante gana placa riba internet,meskos ku e access liber ta bon kalidat, liber, paso pa paso e kurso, ku e maximo di comprimidos, totalidat video lines pa traha ku e programa hefe di guerrilleros Di Meting. ( Di Глопарте e gira lo ta e kabes). I empresa gana placa riba internet ta nesesario na promé lugá di tráfiko di proyekto, e no en produkto, e marka di produkto. Bai solamente ku e programa di ХСпамер a yuda na continuacion di su het di inscripcion liber ( e restu di opcion required grandi invershon). Basta di paga 1000 rublos pa un permiso na tin acceso na tur e hermana en ma preferá di kastigu. I esaki no ta tur e programa ta interesante i гипкую 2 en x dòbel партнерку. Contene mas i krese huntu ku nos!


La06.03.2016 di 18:27
Hala di tur. Poco mas di 30 tipo di tráfiko, ma semper mayoria di e a hasi e mil meting no ta mi ta bou di e forsa. Importá un software, script. E mesun instalá i configuró e sirbidó smtp e vab. Di tur dos инбокс a di 1-2%. Despues di familiar ku e xspammer i danki na un konsultá personal ku e titular di trabou provds último a risibí инбокс 30%. E resultado a krese riba 15 bes!!!! Mi ta duna kantidat di manera ei e recorda e texto, kon i kuantu mester tin un proxy, bo ta hasi continuacion a kima at som почтовиков i di forma un kontra tur aña. Super. Awor mi area 31 di e produkto di compilacion di internet. Reuniendo di tur. Un di versión di pago di software kumpra smtp valió di kastigu, naturalmente, pa un siman. Inclui ku het di 2гис riba e programa riba nan mes.


Leg Ерофеев14.02.2016 na 0:15
Stem e коменты ariba i kompletamente di bon ku eugene, осталные den forma ainda no пробывали traha ku aktua sofisticados programa informativo. Parcialmente, Mi e ta mas fasil i ku mas presentacion no ta entrada i bai. no ta un den un sirbishi di liña bai programa. A deseá prosperidat i e genealógiko mehora di e personalidad na firma ku e tempu!


SEOBoss11.01.2016 riba 16:36
Apresio Xspamer pa sierto di su het ta di 1000 емайлов), Falta di триальной version. Ta fásil, a realisá un inmediato. Bon suerte na su grupo. Carol e proyekto!


Carga Викторович14.12.2015 di 13:19
Sí, ta bon, e programa no ta fásil, ma semper mi a keda den kontakto ku e gerensia di skol sport tékniko, e mi ta fia lesamento i no ta bon, riba e Иксспамером. Praktiká largu e programa, di e di dos version, a pasa na e tres, unda ta agregó un di mi functions. Bon, tur korekto, mi prueba di manda hopi programa, ma tur e mensahe ta kondusí na cai den e som, i esaki ta uza иксспамера proklamá ku éksito, awor duna kantidat di tur e dedalus i por formá tur. Di confederación ta sufisiente i seguidamente e oportunidat!


E novial08.12.2015 riba 14:06
Grandi programa. E continuacion di сложноватые. Por fabor pa e kapasidat di confederación simpel i ku ta un tipo di manera "ramo".



Laga su отзвыв di Baile, Serbes, Domain, Theater, Elio